امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

رابطه ی فقر و خشونت 29 ص (فایل ورد)

رابطه ی فقر و خشونت 29 ص (فایل ورد) دسته: علوم انسانی
بازدید: 4 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 26 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 29

رابطه ی فقر و خشونت 29 ص (فایل ورد) تحقیق درباره رابطه ی فقر و خشونت مقاله رابطه ی فقر و خشونت

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

رابطه ی فقر و خشونت 29 ص (فایل ورد)

فرمت فایل :doc

بررسی رابطه ی فقر و خشونت

فهرست مطالب و قسمتی از متن

بیان مسأله .......................................................................................................................

مسأله

فرضیه

هدفهای تحقیق

ضرورت تحقیق

تعیین و طبقه بندی متغیرها

فصل دوم

نظریه ها

پژوهش های داخلی

پژوهش های خارجی

فصل سوم

نوع پژوهش

روش نمونه برداری

ابزار پژوهش

تجزیه و تحلیل اطلاعات

منابع

***************

خشونت یكی از عواطف مهم انفعالی است كه كار با اهمیتی برای انسان انجام می دهد، یعنی به او در حفظ و نگهداری خویش كمك می كند. قرآن كریم متذكر می شود «با كفاری كه در برابر گسترش اسلام ایستادگی می كنند با خشونت و شدت رفتار شود» (نجاتی، عثمان، 1969) از سوی دیگر قرآن كریم ما را به كنترل خشونت سفارش می كند. زیرا هنگام خشم فكر انسان از كار باز می ماند و قدرت صدور احكام و دستورهای صحیح را از دست می دهد.

بیان مسأله:

پدیده ی خشونت یكی از مسائل مهم جوامع انسانی است كه جلوه های آشكار آن را می توانیم همه روزه در خیابان ها، پارك ها، و محیط های شغلی، تحصیلی و خانوادگی ببینیم. در واقع گستره ی خشونت آن قدر زیاد است كه موجب شده محققین انواع خشونت را هم از حیث قلمروهای عینی بروز آن و هم از حیث تجلیات متنوع آن از هم متمایز كنند.

در واقع آمارهای ارائه شده از سوی مراجع رسمی نشان دهنده ی حضور جدی پدیده ی خشونت در ایران حداقل در اشكالی چون قتل، خودكشی، فرار از خانه و نزاع است. یك نگاه گذرا به مقایسه ی آماری خشونت در اشكال قتل و خودكشی نشان می دهد كه در سال 2000 میانگین قتل در جهان 8/8 (درصد هزار نفر) بوده و در ایران 64/3 بوده است. همچنین میانگین خودكشی در این سال در جهان 5/14 درصد و در ایران 63/6 گزارش شده است.

اگرچه این مقایسه نشان می دهد كه فاصله ی میزان خشونت در اشكال فوق در ایران تا میانگین جهانی قابل ملاحظه است معهذا این ارقام هشدار دهنده است.

گذشته از این سایر اشكال خشونت، هم چون خشونت های خانوادگی، كودك آزاری، خشونت در محیط های كار و تحصیل و جرایم مالی نیز در جامعه ی ما به چشم می خورد. امّا آمار و اطلاعات معتبری در این زمینه وجود ندارد این در حالی است كه بسیاری از مصادیق خشونت به مراجع رسمی گزارش نمی شوند. (سومزی، 1375)

سازمان بهداشت جهانی خشونت را چنین تعریف می كند: استفاده ی عمدی از نیروی فیزیكی تهدیدآمیز یا واقعی، بر علیه كسی یا علیه یك گروه یا اجتماع كه دارای احتمال وقوع جراحت، مرگ، آسیب روان شناختی، عدم توسعه یا محرومیت باشد. (بوكهارت 2002)

این تعریف از یك سو دربرگیرنده ی همه ی انواع خشونت است و از سوی دیگر «كاربرد نیروی فیزیكی» را جزء ذاتی خشونت محسوب می كند.

در تعریف دیگری كه دیكشنری سایت www.word refrence.com ارائه داده است خشونت عبارت است از یك عمل پرخاشگرانه علیه شخص یا چیزی كه در برابر او مقاومت می كند.

همین منبع خشونت را در سه مقوله قرار می دهد:

الف) عمل: در سطح عملی در برگیرنده ی پرخاشگری، اعمال خصمانه، كاربرد زور، داد و بیداد و آشوب كردن، خشونت عمومی، دیوانگی جاده ای، خشونت خانگی.

ب) كیفیت: درنده خویی و ستمگری، تندخویی، غضبناكی، روحیه ی انتقام جویی.

ج) حالت: حالت سركشی منجر به صدمه یا جراحت و ویرانی یا تخریب، حالت اختلال و بی نظمی، حالت گردنكشی و اغتشاش گری، حالت تغییر فاحش خشم و دیوانگی.

انواع خشونت:

خشونت از حیث گستره ی شمول، مقاصد عاملین خشونت و نیز ماهیت كاركردی آن به دسته های مختلفی طبقه بندی شده است:

الف) خشونت معطوف به خود: مرتكب و قربانی یك نفر هستند و این نوع خشونت در دو شكل خودآزاری و خودكشی وجود دارد.

ب) خشونت بین شخصی: این نوع خشونت میان افراد در یك رابطه ی رودررو رخ می دهد. خشونت خانوادگی و...

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

برچسب ها : رابطه فقر و خشونت 29 ص فایل ورد , تحقیق درباره رابطه فقر و خشونت , مقاله رابطه فقر و خشونت

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر